Rick ook in één keer geslaagd!!

Na een zeer goede tussentijdse toets lag de druk hoog om nu ook het examen in één keer te halen. En hoewel de spanningen af en toe zichtbaar waren in het rijgedrag, wist Rick zichzelf steeds goed en veilig te corrigeren en werd het hele mooie en veilige rit.
Rick, van harte gefeliciteerd. Je hebt het echt verdiend en ik wens je nog veel veilige kilometers (op je brommer😜)

2 gedachten over “Rick ook in één keer geslaagd!!”

 1. Rick van Rijn

  Ik ben heel goed geholpen door Maaik. Hij nam het hele proces ruimschoots de tijd voor mij. Ondanks mijn ADHD wist Maaik precies hoe hij met mij om moest gaan. En mede dankzij het tempo en de mind-set van je pas aflaten rijden als hij het zeker weet dat je het kan, ben ik in één keer geslaagd. Ik kan iedereen Maaik aanraden, en naast dat hij een goeie instructeur is, is het ook een onwijs gezellige vent die makkelijk praat. Kortom, als je een eerlijke en realistische rijschool wilt, ga dan naar Maaik!

  1. Rijschool Maaik

   Rick, ik ben ontzettend blij dat ik je
   zo heb kunnen helpen. Ik had geen mooiere review kunnen wensen. Dankjewel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *